25 May 2009

CAFFE LATTE LER DÖNDÜ

Baristaların elleriyle hazırladığı kahveler ve Akdenizli ruhlu yiyecekleriyle kendine özgü hayran kitlesi yaratan Caffé Nero, kahve içerken serinlemek isteyenlere lezzetli bir alternatif sunuyor. Baharın enerjisinin yansıdığı şu günlerde sıcak havalara rağmen kahve keyfinden ödün vermek istemeyenler Caffé Nero’da Frappé Latte’lerini yudumluyor.

Sıcak havaların kurtarıcısı olarak dolapta yerini alan Frappé Latte’ler, Caffé Nero’nun özel double shot espresso’su, süt ve parçalanmış buzun tadına doyulmaz karışımından oluşuyor. Yaza girmeye hazırlanırken kalori saymaya başlayanlar için en uygun seçim, %98 oranında yağsız süt ile hazırlanan Frappé Latte’ler…

Tercihini çikolatadan yana kullanmak isteyenler double shot espresso, çikolata ve buzla hazırlanan Mocha Cream Frappé ile serinlerken, karamelden vazgeçemeyenler ise Caramel Cream Frappé Latté’ yi ellerinden düşüremeyecek. Farklı tatlar arayanlar da badem, vanilya ve değişik lezzetlerle hazırlanan Frappé Latte’leri tercih ediyor.
İ
lk yurtdışı operasyonu için Türkiye’yi seçen Caffé Nero, İstinyePark, Astoria, Galatasaray, Yeniköy, Akaretler, Maslak, Bebek, Caddebostan, Nişantaşı, Palladium AVM, Tekfen Holding ve Şaşkınbakkal mağazaları ile İstanbul’da birinci yılında toplam 12 mağazaya ulaştı.

Hiç yorum yok: