16 May 2009

DREAM THEATER GELİYOR.

Yirmi yılı aşkın bir süredir Progressive müziğin tekrar yükselişini sağlayan Dream Theater, 4 Temmuz'da İstanbul'a geliyor.
Grupu konseri saat 18.00'de Maçka Küçükçiftlik Park'ta.

Yirmi yılı aşkın bir süredir Progressive müziğin tekrar yükselişini sağlayan Dream Theater, 4 Temmuz'da İstanbul'a geliyor. Grupu konseri saat 18.00'de Maçka Küçükçiftlik Park'ta. Grup 23 Haziran'da çıkacak olan Black Coulds&Silver Linings'in dünya turnesi kapsamında Türkiye'ye geliyor.


Grubun bir başka özelliği de tüm elemanlarının caz temelli müzi eğitimi almış olması ve bunu çalışmalarına yansıtmalarındaki başarılarıdır.
E
nstrümanları üzerinde virtüözlük derecesinde hakimiyete sahip 5 kişiden oluşan grubun 13 yıllık profesyonel kariyerine ait, üçü canlı kayıt, biri EP olmak üzere 10 albümü bulunuyor.
İlk olarak, 1992 yılına ait ikinci albümü "Images and Words" ile müzik piyasasında dikkatleri üzerine çeken Dream Theater, kariyerindeki dönüm noktasını 1999 yılında siyasaya sürülen konsept (tek hikaye üzerine kurgulanmış bütünlüğe sahip) albümü "Metropolis Pt. II : Scenes From A Memory" ile yaşadı.

Bilet fiyatları
1. Kategori: 149,00 TL (Sahne Önü)
2. Kategori: 74,00 TL

Hiç yorum yok: