29 Oca 2010

WATSONS'tan YEPYENİ BİR BAKIM SERİSİ GRAPEBELLA

Kişisel bakım ve güzellik sektöründe dünya lideri olan Watsons, sizi güzelliğiniz için yepyeni bir seriyle buluşturuyor.
Antioksidanlar yönünden çok zengin Fransız üzümlerinden yapılan GrapeBella serisi, cildinizi besleyip canlandırıyor, olumsuz hava şartlarının yıprattığı cilde yepyeni bir tazelik katıyor, üstelik hoş kokusuyla başınızı döndürüyor. Duş kreminden, jeline, vücut losyonundan, dudak bakım balsamına kadar farklı ürünlere sahip bu serinin tasarım harikası şişeleriyle de bakım ve güzellik zevkiniz katlanıyor.




Watsons Grape Bella Nemlendirici Duş Kremi

Üzüm ve üzüm çekirdeği özleriyle cildinizi nazikçe temizliyor; pürüzsüz ve yumuşacık bir dokunuşla taçlandırıyor. Fiyatı: 60 ml 2,99 TL/ 200 ml 5,75 TL/ 500 ml 9,75 TL



Watsons Grape Bella Canlandırıcı Duş Jeli

Cildinizi temizlerken, kuruluğa karşı da besleyen bu hafif duş jeli ile vücudunuzun nem dengesi korunuyor. Fiyatı: 60 ml 2,99 TL/ 200 ml 5,75 TL/ 500 ml 9,75 TL



Watsons Grape Bella Soyucu Vücut Cilası 200 ml

Kayısı ve üzüm çekirdekleri içeren bu arındırıcı krem, ölü cilt hücrelerini atıp cildinizin yenilenip beslenmesine yardımcı oluyor.
 Fiyatı:13,50 TL



Watsons Grape Bella Yumuşatıcı Vücut Losyonu 200 ml

Üzüm özleri, üzüm çekirdeği yağı ve şarap özünün bileşimiyle oluşturulmuş bu antioksidan dolu losyon, cildi derinlemesine nemlendirirken yumuşak ve ipeksi bir dokunuşla sarmalıyor.
Fiyatı: 9,75 TL



Watsons Grape Bella Terlemeyi Önleyici Roll on 30 ml

Cildi kuru tutan, ter kokusuna karşı birebir bu roll-on ile rahatlık tüm gün garantili…
Fiyatı: 6,95 TL



Watsons Grape Bella Dudak Bakım Balsamı 9 g

E vitamini ve Jojoba yağı içeren bu özel dudak koruyucusu, dudaklarınızda nemin korunmasına yardımcı oluyor ve dudaklarınızı yumuşatıyor. (Kullanımı ise rujdan önce)
Fiyatı: 6,95 TL



Watsons Grape Bella Ferahlatıcı Sıvı El Sabunu 300 ml

Elleri nazikçe temizleyen likit el sabunu, elinizin doğal nem dengesini korumaya yardım ederken her kullanımdan sonra mis kokusuyla tazelik veriyor.
Fiyatı: 4,95 TL



Watsons Grape Bella Besleyici El ve Tırnak Kremi 75 ml

Elleri besleyip yumuşacık yapan ve pürüzsüzleştiren özel el ve tırnak besleyici krem. İçindeki keratin tırnakların güçlendiriyor, sağlıklı görünmesini sağlıyor.
Fiyatı: 5,95 TL

Hiç yorum yok: