8 Şub 2010

AŞK VE ÇİKOLATA

Sevdiğinizin ismine özel mutfak önlükleri, kişiye özel paketlenmiş çikolatalar, kremler, kalpli yastıklar, aşk temalı kupalar, kırmızı sıcacık polar battaniyeler, nefis kurabiyeler ve daha birçok kişiselleştirilebilir yaratıcı hediye seçeneği Caramel İstanbul’un Sevgililer Günü özel ürünleri arasında yerlerini almış.

Caramel İstanbul’un sevgililer günü için sunduğu hediyeler özenle hazırlandı. Bu ürünler arasında dilediğiniz yazıyı oluşturabileceğiniz harf ve sayı kurabiyeler, kalp kurabiyeler, isme özel çikolatalar, kalpli, yazılı ve isme özel, monogramlı mutfak önlükleri, isme özel havlular ve nevresim takımları, içerisinde kişisel bakım seti bulunan isme özel monogramlı makyaj çantaları, kalpli yastıklar, aşk temalı ikili kupalar, sevgililer gününe özel kırmızı polar battaniyeler yer alıyor. Caramel İstanbul’un özenle seçip hazırladığı bu ürünler dilerseniz özel ahşap kutularda size ulaştırılıyor. El yapımı olan ve özel bir teknikle boyanan ahşap kutular sadece Caramel İstanbul’da bulunuyor ve sevgililer gününe özel tasarımlarda sunuluyor.




Sevgilinizi şaşırtmak ve sevgililer günü hediyenizi şık ve ayrıcalıklı ürünler arasından kolayca almak istiyorsanız hemen www.caramelistanbul.com’u ziyaret edin ve sevdiğinize özel bir hediye seçin!

1 yorum:

http://www.lezzetibol.com dedi ki...

Hemen bakıyorum tatlım.
Çok öptüm

sevgilerimle