28 May 2009

ŞEKER PİLİCİN BABASINI EN İYİ ANLATANA SÜPRİZİ VAR.


Beyaz et sektörünün lider üreticilerinden Şeker Piliç, gelenekselleşen “Babalar Günü Kompozisyon Yarışması”yla Babalar Günü’ne farklı bir heyecan katacak. Şeker Piliç tarafından bu yıl dokuzuncusu gerçekleştirilen Babalar Günü Kompozisyon Yarışması’nda birinci seçilen yarışmacı, Erdek’te 5 yıldızlı bir otelde iki kişilik hafta sonu tatili kazanacak.“Şeker Piliç 9.
Babalar Günü Kompozisyon Yarışması”na katılmak isteyenler, 15 Mayıs - 12 Haziran arasında babaları ya da onlarla ilgili bir anısını anlatacakları kompozisyonla başvuracak. Şeker Piliç yönetiminden oluşan jüri tarafından değerlendirilecek kompozisyonların tamamı Şeker Bülten ve Şeker Piliç web sitesinde yayımlanacak.Şeker Piliç 9. Babalar Günü Kompozisyon Yarışması’nda birinci seçilen yarışmacı, Erdek’te 5 yıldızlı bir otelde iki kişilik hafta sonu tatili kazanacak. Ödülü kazanan yarışmacı Erdek’te yapacağı tatili yaz aylarında arzu ettiği bir hafta sonunda gerçekleştirebilecek.
Yarışmaya her yaştan ve meslekten yarışmacılar katılabilecek.
Nasıl katılabilirsiniz?
Şeker Piliç 9. Babalar Günü Kompozisyon Yarışması’na katılacak çalışmaların 12 Haziran 2009 tarihine kadar
“Şeker Piliç ve Yem Sanayi ve Tic. A.Ş. Halkla İlişkiler Müdürlüğü PK: 30 Bandırma” ya da “halklailiskiler@sekerpilic.com.tr” adresine gönderilmesi gerekiyor.
Detaylı bilgi için www.sekerpilic.com.tr adresine başvurabilirsiniz.Şeker Piliç Hakkında:

Hiç yorum yok: